ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Ντυμένη η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα - Χωρίς ίχνη πυροβολισμών ή μαχαιρώματος

Κυψέλη: Ντυμένη η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα - Χωρίς ίχνη πυροβολισμών ή μαχαιρώματος

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε βαλίτσα με ανθρώπινα μέλη

Νίκος Ραζής/ CNN Greece

«Διπλωμένη» και ολόκληρη ήταν η σορός της μικρόσωμης γυναίκας που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν φέρει ίχνη πυροβολισμών ή μαχαιρώματος.

Η σορός εντοπίστηκε με σορτσάκι και μπλούζα, τυλιγμένη σε σακούλα, μέσα στη βαλίτσα, ενώ το σημείο όπου βρέθηκε είναι στέκι τοξικομανών.

Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση δεν αποκλείουν να την σκότωσε κάποιος ή να πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και κάποιος να την έβαλε στη βαλίτσα.

Πριν 6-7 ημέρες ο θάνατος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής υπολογίζει ότι ο θάνατος επήλθε πριν 6-7 ημέρες, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίσει ακριβώς τη χρονική στιγμή, καθώς η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Περισσότερες απαντήσεις για την υπόθεση αναμένονται μετά τη νεκροτομή.

Μία περίεργη μυρωδιά ήταν αυτή που οδήγησε στον εντοπισμό της βαλίτσας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από αυτή εξείχε ένα πόδι.

Σημειώνεται ότι η βαλίτσα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο από έναν άστεγο που έμενε στο σημείο.