Χαμόγελο του παιδιού: Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας στα Ιωάννινα
Στις 17/07/2026 και ώρα περίπου 18:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή των Ιωαννίνων, ο Αχμέντ (ον.) Γκαμάλ (επ.), 14 ετών, αιγυπτιακής καταγωγής.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 19/07/2026 και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αχμέντ (ον) Γκαμάλ (επ), έχει ύψος 1,67 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρη μπλούζα και μαύρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Η Βουλγαρία καλεί για εξηγήσεις την Ουκρανή πρέσβειρα για το περιστατικό με το drone
21:26
To Ιράν ενημέρωσε τις ΗΠΑ πως δεν έχει σχέδια να επιβάλει διόδια στα Στενά του Ορμούζ λέει ο Βανς
21:14
Meteo: Στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης η υψηλότερη θερμοκρασία - Αγγιξε τους 40 βαθμούς Κελσίου
21:01
Φωτιά ίση με 7.000 γήπεδα ποδοσφαίρου μαίνεται στον Καναδά - Χιλιάδες εγκατέλειψαν τις εστίες τους
20:49