Πέλλα: Παρίσταναν τους λογιστές αλλά έπεσαν σε αστυνομικό – 30χρονος τράκαρε προσπαθώντας να ξεφύγει
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί χθες στα Γιαννιτσά της Πέλλας σε έναν 30χρονο και μία 20χρονη, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους λογιστές με σκοπό να εξαπατήσουν πολίτη, αλλά για κακή τους τύχη έπεσαν σε αστυνομικό.
Συνεργός των συλληφθέντων φέρεται τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο γυναίκας προσποιούμενος τον λογιστή και ισχυρίστηκε ότι της έχει επιβληθεί πρόστιμο από την εφορία ύψους 2.800 ευρώ, ζητώντας στη συνέχεια χρήματα.
Ο ίδιος είπε στη γυναίκα να βάλει τα χρήματα μέσα σε σακούλα, προκειμένου να αποπληρωθεί το πρόστιμο.
Πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr αναφέρουν πως το υποψήφιο θύμα των απατεώνων είναι αστυνομικός και ενημέρωσε αμέσως την ΕΛΑΣ.
Έτσι, αστυνομικοί εντόπισαν την ημεδαπή γυναίκα να προσέρχεται για να παραλάβει την σακούλα με τα χρήματα, η οποία και συνελήφθη, ενώ σε κοντινή απόσταση την περίμενε ο άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε όχημα και αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, το έθεσε σε κίνηση πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τρία σταθμευμένα οχήματα.
Λήξη συναγερμού στον Άρειο Πάγο - Από γεννήτρια μετά από διακοπή ρεύματος έβγαιναν οι καπνοί
16:29
Μαύρος καπνός από υπόγειο στον Άρειο Πάγο - Επί τόπου η Πυροσβεστική
16:12
Κόντρα Βορίδη - Μάντζου για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Δειλία ΠΑΣΟΚ» και άρνηση σε «λευκές επιταγές»
16:08
«Καμπάνα» 890 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ στην Google - Οι κατηγορίες για παραβίαση κανόνων
15:59