Πτώση σοβάδων στον ΕΦΚΑ στο Αιγάλεω - Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Πτώση σοβάδων σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/7) στον ΕΦΚΑ στο Αιγάλεω, προκαλώντας αναστάτωση στους εργαζομένους.
Οι σοβάδες έπεσαν από την οροφή στο κεντρικό κλιμακοστάσιο, με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ν. Αττικής και Νήσων να τονίζει πως το ατύχημα συνοδεύτηκε από κρότο.
Το περιστατικό συνέβη συγκεκριμένα στη Β' Τοπική Διεύθυνση Δυτικού τομέα Αθήνας, με τους εργαζόμενους να δηλώνουν πως «ευτυχώς τη στιγμή της πτώσης δεν υπήρχαν στον χώρο ασφαλισμένοι και εργαζόμενοι. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς που από τύχη αποφεύχθηκαν».
«Το κτήριο» όπως αναφέρουν «παρουσιάζει πρόβλημα στη μόνωση της ταράτσας». Ο Σύλλογος ζητά μεταξύ άλλων τεχνικό ασφάλειας στα κτήρια που στεγάζονται οι υπηρεσίες του φορέα και τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων.
Ζελένσκι: Η Ουκρανία «δεν έλαβε για μια ακόμη φορά καμία προειδοποίηση» για τις ρωσικές επιθέσεις
14:01
BofA για Ευρωζώνη: Πιέσεις στην οικονομική εμπιστοσύνη και ήπια επιβράδυνση της δραστηριότητας
13:54
Πιερρακάκης στη Βουλή:Ευθύνη της κυβέρνησης είναι να βοηθάει τους πολίτες να ξεπερνούν τις δυσκολίες
13:54
Χάος στη Γαλλία: Απαγορεύσεις κυκλοφορίας ζήτησε άμεσα ο Λεκορνί από τους Νομάρχες
13:51