Άγιον Όρος: Σκάφος προσέκρουσε σε βράχο έξω από Μονή - Τραυματίστηκε ο κυβερνήτης
Ατύχημα είχε το πρωί της Παρασκευής (24/7) ένα τουριστικό σκάφος στο Άγιον Όρος, όταν προσέκρουσε σε βράχο έξω από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος.
Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε το σκάφος στο οποίο επέβαινε μόνο ο κυβερνήτης του.
Ο κυβερνήτης είχε τραυματιστεί ελαφρά κατά το συμβάν και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Δάφνης και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Καρυών για εξετάσεις.
Το τουριστικό σκάφος ανελκύστηκε επιτυχώς με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σπέτσες: Σκάφος προσέκρουσε σε τουριστικό πλοίο
Μετά το Champions League, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε και το ευρωπαϊκό Super Cup
19:42
Παρέμβαση Μητσοτάκη και άλλων 16 ηγετών της Ε.Ε. για την προστασία των αγροτών στο νέο προϋπολογισμό
19:32
Συγκέντρωση κατοίκων στην Κυψέλη για τις ζημιές στα κτήρια - Παρόντες Δούκας, Δούρου, Κανέλλη
19:22
Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου
19:12