Πέντε τραυματίες αναμεσά τους τρία παιδιά σε τροχαίο στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)Τρια παιδιά βρίσκονται μεταξύ των πέντε τραυματιών από τροχαίο που έγινε νωρίτερα την Παρασκευή (23/7) στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, έξω από την Παλαιόχωρα.
Όπως έγινε γνωστό, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αυτοκίνητα, ένα με οδηγό 55χρονο υπήκοο Κιργιστάν και επιβάτες 52χρονη και ένα παιδί ηλικίας 8 ετών και ένα με οδηγό 43χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, στο οποίο επέβαιναν 39χρονη και δύο παιδιά 12 και έξι ετών.
Τραυματίστηκαν οι δύο γυναίκες και τα τρία παιδιά που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ανάποδα στον Περιφερειακό - Συγκρούστηκε με ταξί
ΕΛΛΑΔΑ
Την Εύβοια χτυπά η κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές σε Ιστιαία, Πευκί - Κατεβαίνουν νότια οι καταιγίδες
20:25
ΕΛΛΑΔΑ
Πτώσεις δέντρων, εγκλωβισμοί, αντλήσεις υδάτων: Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω βροχής
20:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τασούλας για αποκατάσταση Δημοκρατίας: Καθόλου εύκολη υπόθεση, βαριά ευθύνη να ορίζεις τη μοίρα σου
20:12
ΕΛΛΑΔΑ
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
20:00
ΕΛΛΑΔΑ