Συνελήφθη 57χρονος για θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 55χρονο στον ΒΟΑΚ - Είχαν χυθεί λάδια στον δρόμο
Συλληφθείς με χειροπέδες
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΈνας 57χρονος οδηγός Ι.Χ συνελήφθη από τις Αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στην περιοχή του Αποσελέμη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα της προανάκρισης, θύμα του τροχαίου είναι ένας 55χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του όταν κινήθηκε πάνω από λάδια που είχαν διαρρεύσει στο οδόστρωμα.
Η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα από την πτώση.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η διαρροή των υγρών να προκλήθηκε από μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί λίγο νωρίτερα στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός φέρεται να μην είχε προλάβει να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν σημειωθεί το δυστύχημα.
Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Η Ρουμανία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε και δεύτερο drone που παραβίασε τον εναέριο χώρο της
12:41
Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα φωτίσει τον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
12:40
Φωτιά - μαμούθ στη Γαλλία: Μπαράζ εκκενώσεων γύρω από το Μπορντό - Η λαίλαπα «σαρώνει» τη Μαδρίτη
12:31
Μητσοτάκης σε συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Ο συντονισμός Ελλάδας – Κύπρου πιο επίκαιρος από ποτέ
12:23