ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Ομπάμα: Παράσταση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Επίσκεψη Ομπάμα: Παράσταση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης
Μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Δημοσίας Τάξης στην οδό Κατεχάκη, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 CNN Greece/Νικολετα Παπαζογλου

Σε παράσταση διαμαρτυρίας εξω απο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πραγματοποίησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας συνδικάτα του ΠΑΜΕ καταγγέλλοντας την απαγόρευση των διαδηλωσεων στην Αθηνα λόγω της επικείμενης άφιξης του  Μπαράκ Ομπάμα.

Υπενθυμίζεται πως το ΠΑΜΕ καλεί εργάτες και συνδικάτα να λάβουν μέρος στη συγκεντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 18:30 στην πλατεία Ομόνοιας, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντιθεσή τους στην επίσκεψη του αμερικανού προέδρου. Επιτροπή των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με στεκλέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ζήτησαν να ενημερωθούν για τους λόγους για τους οποίους απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις και οι πορείες διαμαρτυρίας.

βίντεο-φωτογραφίες-ρεπορτάζ: CNN Greece/Νικολέτα Παπάζογλου

IMG 8908

Οι επιτελείς του υπουργείου ενημέρωσαν ότι το επειχηρισιακό σχέδιο προβλέπει την πλήρη απαγόρευση των συγκεντρώσεων για λόγους ασφαλείας έτσι να ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε αρνητικό περιστατικό. Τα μέλη του ΠΑΜΕ επανέλαβαν ότι είναι διατεθειμένα να πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωση την οποίαν έχουν προγραμματίσει για το πρωί της Τρίτης, αμέσως μετά την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα και αποχώρησαν από την Λ. Κατεχάκη.

IMG 8911

ΔΗΜΟΦΙΛΗ