Τέλη κυκλοφορίας 2017: Προς διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος για φέτος
Την επιλογή να μην γίνουν φέτος αλλαγές σε ό,τι αφορά τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας αναμένεται πως θα ακολουθήσει τελικά το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών.
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αναμένουν το ραβασάκι με το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν ως το τέλος του έτους και όπως όλα δείχνουν κανένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες δεν θα ισχύσει τελικά.
Πληροφορίες θέλουν την νέα υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, να προσανατολίζεται στο να μη γίνει εφέτος καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισήγηση της κυρίας Παπανάτσιου για το θέμα των τελών κυκλοφορίας του έτους 2017 προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι στην κατεύθυνση ότι δεν θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές, οι οποίες στο τέλος να μη φέρουν κανένα ουσιαστικό εισπρακτικό αποτέλεσμα.
Γιατί η Γυάρος είναι από τα σημαντικότερα «hotspots» βιοποικιλότητας της Μεσογείου
20:29
ΗΠΑ και Ιράν θέτουν τις κόκκινες γραμμές: Πυρηνικά, Ορμούζ και Λίβανος τα όρια της διαπραγμάτευσης
20:25
Κλείνουν δρόμοι σε Αθήνα και Καλλιθέα για το Nostos Run - Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία
20:21
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: Ξεκινά η απομάκρυνση 11.000 εγκλωβισμένων ναυτικών από το Ορμούζ
20:12