Φθιώτιδα: Ανήλικες έπεσαν σε λιμάνι για να γλιτώσουν από 30χρονο Ινδό ναυτικό που της παρενοχλούσε
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΑναστάτωση επικράτησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (24/07) στην παραλία Ραχών στη Φθιώτιδα, καθώς ένας ναυτικός υπό την επήρεια αλκοόλ παρενόχλησε ανήλικες.
Πρόκειται για 30χρονο άνδρα με καταγωγή από την Ινδία, ο οποίος , ενώ στην βρισκόταν προς την παρέα του, την εγκατέλειψε και κινήθηκε προς το μέρος που βρίσκονταν οι ανήλικες προχωρώντας σε άσεμνες χειρονομίες.
Συγκεκριμένα επρόκειτο για 30χρονο Ινδό μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου, ο οποίος με άλλα 3-4 άτομα παρέα είχαν πάει για φαγητό στις Ράχες. Κάποια στιγμή ο 30χρονος υπό την επήρεια μέθης άφησε την παρέα του και είπε ότι θα επιστρέψει σε 5 λεπτά.
Τα κορίτσια, που βρίσκονταν στο λιμάνι, στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν έφτασαν μέχρι την άκρη της προβλήτας, με κάποια από αυτά να πηδούν στο νερό για να γλυτώσουν.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στη συνέχεια στο αυτόφωρο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
«Ήταν ήδη σε καρδιακή ανακοπή»: Τι λέει ο διασώστης για τα κρίσιμα λεπτά του Μαζωνάκη στο ιατρείο
23:24
Κοινή άσκηση Ελλάδας - Βόρειας Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος
23:12
Μνημόνιο ΥΠΕΞ - Πατριαρχείου Ιεροσολύμων: Δεκαετής στήριξη με ετήσια χρηματοδότηση ενός εκατ. ευρώ
22:59
Γιώργος Μαζωνάκης: Αντιφάσεις και βίντεο έφεραν τις συλλήψεις των γιατρών - Την Παρασκευή η νεκροψία
22:47