«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: ανάληψη ευθύνης για τη χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία
Η οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ανέλαβε πριν από λίγο με προκήρυξη σε γνωστό site αντιεξουσιαστών την ευθύνη για την επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία.
Η ίδια οργάνωση, αναλαμβάνει την ευθύνη και για την επίθεση στην πρεσβεία του Μεξικού τον Αύγουστο όταν άγνωστοι με αυτόματο όπλο τύπου καλάσνικοφ πυροβόλησαν το κτίριο της πρεσβείας.
Πρόκειται για μακροσκελέστατη προκήρυξη με οικονομικοπολιτική ανάλυση τόσο για την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη οργάνωση «στοχεύει στην ενότητα των αντικρατικών επαναστατικών δυνάμεων. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το κατέβασμα της ένοπλης πάλης μέσα στα κοινωνικά μέτωπα».
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
ΚΟΣΜΟΣ
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ