ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Βρετανίδας: Βίντεο με τον 26χρονο Αφγανό να μεταφέρει τη βαλίτσα με το θύμα

Δολοφονία Βρετανίδας: Βίντεο με τον 26χρονο Αφγανό να μεταφέρει τη βαλίτσα με το θύμα

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε βαλίτσα με ανθρώπινα μέλη

Νίκος Ραζής/ CNN Greece

Την οργανωμένη δράση και την απόλυτη ψυχραιμία που επέδειξε ο 26χρονος Αφγανός μετά τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας καταγράφει βίντεο που φέρνει στο φως το CNN Greece.

Στα πλάνα ο 26χρονος φαίνεται να κινείται στο κέντρο της Αθήνας μεταφέροντας μια μεγάλη βαλίτσα, σαν ένας συνηθισμένος ταξιδιώτης.

Ωστόσο, μέσα στη συγκεκριμένη βαλίτσα βρισκόταν η σορός της 38χρονης, την οποία είχε τοποθετήσει εκεί λίγο μετά το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουλίου, μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο χώρο στην Κυψέλη. Παρά την προχωρημένη σήψη, οι αρμόδιες υπηρεσίες κατάφεραν να εντοπίσουν αξιοποιήσιμα δακτυλικά αποτυπώματα, μέσω των οποίων ταυτοποιήθηκε το θύμα.

Σε βάρος του Αφγανού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.