Πώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μεταφοράς
Συνεχίζουν και αύριο Τετάρτη (16/11) τα προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ για την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Κλειστός θα είναι στις 9.30 ο σταθμός του μετρό "Ακρόπολη" καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.
Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.
Τέλος, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
CULTURE
Ανακάλυψη-ορόσημο στη Γερμανία: Τάφος Κέλτη «πρίγκιπα» 2.400 ετών με άρμα, χρυσά κοσμήματα και όπλα
19:11
ΕΛΛΑΔΑ
Μαίνεται η φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Εικόνες δείχνουν την έκταση της πυρκαγιάς
18:59
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα Σπάτα
18:56
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν διαψεύδει τον Βανς: «Δεν συζητήσαμε για τα πυρηνικά, δεν αναλάβαμε νέες δεσμεύσεις»
18:48
ΕΛΛΑΔΑ