Πώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μεταφοράς
Συνεχίζουν και αύριο Τετάρτη (16/11) τα προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ για την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Κλειστός θα είναι στις 9.30 ο σταθμός του μετρό "Ακρόπολη" καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.
Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.
Τέλος, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Αίγινα: Σύλληψη 26χρονου για κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης
19:22
CULTURE
Ανακάλυψη-ορόσημο στη Γερμανία: Τάφος Κέλτη «πρίγκιπα» 2.400 ετών με άρμα, χρυσά κοσμήματα και όπλα
19:11
ΕΛΛΑΔΑ
Πάνω από 40 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Σε εξέλιξη σε Βοιωτία και Θεσσαλονίκη
19:04
ΕΛΛΑΔΑ
Μαίνεται η φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Εικόνες δείχνουν την έκταση της πυρκαγιάς
18:59
ΕΛΛΑΔΑ