Ο χειμώνας έρχεται: Τα πρώτα χιόνια σε Πήλιο, Φλώρινα και Κοζάνη (pics&vid)
Η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά, σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και οι νιφάδες χιονιού που πέφτουν, κυρίως, στα βόρεια στέλνουν το μήνυμα ότι ο χειμώνας είναι προ των πυλών.
Στο Πήλιο η χιονόπτωση άρχισε νωρίς το βράδυ της Τρίτης. Στα Χάνια το «έστρωσε» ενώ η θερμοκρασία έπεσε στον έναν βαθμό. Σε χαμηλότερες περιοχές, όπως η Πορταριά και η Μακρυνίτσα η θερμοκρασία έπεσε στους 4 βαθμούς ενώ στον Βόλο κυμάνθηκε μεταξύ 8 και 13 βαθμών κελσίου.
Τα πρώτα χιόνια σε Φλώρινα και Κοζάνη
Οι πρώτες νιφάδες έπεσαν στο κέντρο της Φλώρινας και της Κοζάνης. Η χιονόπτωση ήταν ασθενής όμως θύμισε στους κατοίκους ότι ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές.


Περισσότερο χιόνι έπεσε στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Πισοδερίου, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας Πισοδερίου.


Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58