Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε γραφείο επιμελητών ιατρών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Η ταμπέλα του Βενιζέλειου νοσοκομείου
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣΑναστάτωση προκλήθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς τμήμα της οροφής κατέρρευσε σε γραφείο επιμελητών ιατρών της Χειρουργικής Κλινικής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Ένωση Εργαζομένων του νοσοκομείου, στο εσωτερικό του γραφείου έπεσαν κομμάτια από την οροφή, ενώ στο πάτωμα εντοπίστηκαν μεγάλα τμήματα επιχρισμάτων και άλλων υλικών.

Όπως υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι, το γεγονός ότι «την ώρα της κατάρρευσης δεν υπήρχε κάποιος στο συγκεκριμένο σημείο δεν σημαίνει ότι ο χώρος είναι ασφαλής», αλλά ότι αποφεύχθηκε ένα πιθανό ατύχημα από καθαρή τύχη.
Η Ένωση Εργαζομένων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση του κεντρικού κτιρίου του νοσοκομείου, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα προβλήματα στις κτιριακές υποδομές είναι σοβαρά και συνεχώς επιδεινώνονται.
Χεροπέδες σε τέσσερις ανήλικους για ληστείες σε βάρος πεζών στη Θεσσαλονίκη
10:52
CNNi: «Πόλεμο» στις αρκούδες κηρύσσει η Ιαπωνία με ΑΙ, drones και ρομπότ - λύκους
10:51
Απογοητευτικά τα αποτελέσματα των θερινών εκπτώσεων - 6 στις 10 επιχειρήσεις είχαν μειωμένα έσοδα
10:49
Met Gala: Ακυρώθηκε η έκθεση του Τζον Γκαλιάνο μετά τις έντονες αντιδράσεις
10:44