Πάτρα: Σειρά εξετάσεων στο 2,5 χρονών παιδί που έπεσε από το μπαλκόνι- Αφέθηκε ελεύθερη η μητέρα του
Το Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα
INTIMEΣε σειρά εξετάσεων θα υποβληθεί σήμερα, Τρίτη (11/08) το 2,5 ετών αγοράκι στην Πάτρα, που σώθηκε από θαύμα, όταν έπεσε στο κενό από μπαλκόνι.
Όπως αναφέρει το tempo24, το μικρό παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι σπιτιού στην Παραλία Πατρών, όταν υπό ακόμη άγνωστες συνθήκες έπεσε από τον πρώτο όροφο.
Κατά την πτώση του, προσέκρουσε πάνω σε δένδρο που ανέκοψε την πορεία του, με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο κατάγματα και ο τραυματισμός να μην είναι σοβαρότερος.
Το παιδί μεταφέρθηκε στον Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται και σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν οι γιατροί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστώσουν την έκταση των καταγμάτων.
Στο μεταξύ η μητέρα του συνελήφθη, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.
Τι αλλάζει στους πλειστηριασμούς με το νέο νομοσχέδιο - Σε ποιες περιπτώσεις «παγώνουν» οι τόκοι
01:00
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες
00:30
Βρετανική στήριξη στον Ζελένσκι μετά την πρόταση Τραμπ για αλλαγή ηγεσίας στην Ουκρανία
23:57
Τραμπ και Νετανιάχου συζητούν νέα επίθεση στο Ιράν – Τι μεταδίδουν ισραηλινά μέσα
23:46