Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του οδηγού που βρέθηκε απανθρακωμένος στη φωτιά στο Πικέρμι
Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη σορό που βρέθηκε εντός αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι (11/8) της Τρίτης (11/8) σε χαμηλή βλάστηση στο Πικέρμι.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο ούτε όπλο, ούτε μαχαίρι, ούτε μπιτόνια.
Φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε εκτός δρόμου, από παθολογικά αίτια. Αυτό το γεγονός προκύπτει από μάρτυρα που κατέθεσε πως τον είδαν να χάνει τον έλεγχο.

Το καμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην κατάσβεση πυρκαγιάς στο Πικέρμι
INTIME NEWSΗ φωτιά που έχει τεθεί υπό έλεγχο, είχε ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ημερος Πεύκος στο Πικέρμι.
Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 115 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων, 30 οχήματα, 2 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν και πυροσβεστικές δυνάμεις από Ρουμανία και Γαλλία.
Ταυτόχρονα ήχησε και μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Πικέρμι - Έρευνες για τον νεκρό οδηγό μέσα σε αυτοκίνητο
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Πικέρμι - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων
Τρεις νεκροί από επίθεση σε πλοίο στη Ερυθρά Θάλασσα - Χτύπημα των ΗΠΑ σε πλοίο στο Ομάν
17:57
Καύσωνας στην Ιταλία με θερμοκρασία επτά βαθμούς υψηλότερη από τον μέσο όρο της εποχής
17:47
Drones στη Γαλλία άδειαζαν ναρκωτικά σε φυλακή - Πέντε συλλήψεις
17:37
Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 66χρονου στα Ίβηρα Σερρών
17:26