Στο μικροσκόπιο των Αρχών ένας από τους συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξετάζουν οι αρχές ασφαλείας την περίπτωση ενός ατόμου το οποίο συνελήφθη την Τρίτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς ο επικεφαλής της ομάδας στην οποία συμμετέχει, φέρεται να σχετίζεται με τον "Επαναστατικό Αγώνα" του φυλακισμένου Νίκο Μαζιώτη.
Μάλιστα ο 22χρονος είχε πάρει μέρος και στις τρεις παρεμβάσεις που έκανε η συγκεκριμένη αναρχική ομάδα τόσο στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, όσο και σε εταιρία γερμανικών συμφερόντων, αλλά και σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Νέο Ηράκλειο.
Ο νεαρός είχε προσαχθεί τότε και από τις τρεις αυτές αναρχικές παρεμβάσεις μαζί με άλλα άτομα που ανήκουν στην ίδια ομάδα.
Αξιωματικοί εκτιμούν ότι η ομάδα αυτή προσπαθεί να επιβάλει την παρουσία της με ηγετικό τρόπο στα Εξάρχεια, παραμερίζοντας άλλες οργανώσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στρατολογεί νέους σε ηλικία, δίχως μητρώο έτσι ώστε να περνούν απαρατήρητοι κάτω από τα ραντάρ των Αρχών.
Συνελήφθησαν 27 οδηγοί την τελευταία εβδομάδα στην Αττική – Οι δέκα είχαν καταναλώσει αλκοόλ
15:32
Άντι Μπέρναμ: Στο Ηνωμένο Βασίλειο «ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο σε διαφωνίες και όχι σε πράξεις»
15:26
Γερμανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας - Δύο συλλήψεις
15:18
Η Στίβι Νικς αναμένεται να τραγουδήσει στον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ και του Τράβις Κέλσι
15:14