Εφιάλτης για 85χρονο στα Χανιά: Τον ξυλοκόπησαν αρπάζοντας χρήματα και τα κοσμήματα που φορούσε
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
INTIMEΘύμα άγριας ληστείας έπεσε 85χρονος ιδιοκτήτης καντίνας στην παραλία Άπτερα στα Χανιά, τον οποίο άγνωστος έδεσε, ξυλοκόπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι ενώ του αφαίρεσε χρήματα ακόμη και τα δαχτυλίδια που φορούσε, αφού προηγουμένως τα έκοψε με κόπτη.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με το neakriti.gr είχε αποσυρθεί στο δωμάτιο όπου διαμένει, στο πίσω μέρος της επιχείρησης, όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στον χώρο και, μιλώντας σπαστά ελληνικά, απαίτησε να του παραδώσει τις εισπράξεις.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 85χρονος, ο δράστης κατάφερε να του αφαιρέσει περίπου 500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και κοσμήματα που φορούσε.
Καθώς ορισμένα από τα δαχτυλίδια δεν μπορούσαν να αφαιρεθούν από τα χέρια του ηλικιωμένου, ο ληστής φέρεται να χρησιμοποίησε κόπτη, προκειμένου να τα πάρει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χανιά: Στο νοσοκομείος δύο ανήλικες λόγω κατανάλωσης αλκοόλ σε πάρτι
Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τροχαίο και καταδίωξη και συνελήφθη γιατί οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο
Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία, ληστεία και όπλα στον 26χρονο Αφγανό
Σαουδική Αραβία: Αναγνωριστικό ελικόπτερο συνετρίβη στην Νατζράν - Νεκρά τα δύο μέλη του πληρώματος
09:16
Η μεσογειακή διατροφή έχει μία «ξαδέλφη» στον Βορρά που επίσης συνδέεται με μακροζωΐα
09:05
Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας κατά του Ράμα στην Αλβανία - Πλαστικές σφαίρες κατά των διαδηλωτών
08:57
Σήμερα το μνημόσυνο Μαζωνάκη στη Νίκαια: Οι λεπτομέρειες της τελετής και τα νέα στοιχεία στην έρευνα
08:53