Μελτέμια μέχρι και 112 χλμ/ώρα «σήκωσαν» τη χώρα - Σε Κάρυστο και Πεντέλη οι μέγιστες ριπές
Τις περιοχές όπου καταγράφηκαν οι πιο ισχυροί άνεμοι μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής (14/8) κατέγραψε το Meteo/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, με την Κάρυστο και την Πεντέλη να είναι ανάμεσα σε αυτές.
Τα μελτέμια ήταν ενισχυμένα στο Αιγαίο, την Κρήτη και κατά τόπους στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η ισχυρότερη ριπή έως τις 13:40 καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου και ήταν ίση με 112 χλμ/ώρα και ακολούθησε η Πεντέλη (κορυφή) με 106 χλμ/ώρα.

Το Πόρτο της Τήνου και οι Αψιλές της Χίου ακολουθούν με ριπές 93 χιλιομέτρων/ ώρα και το Λαύριο με 90 χλμ/ ώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μέχρι τις 16:00 το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο - Τι ισχύει για Πειραιά
ΕΛΛΑΔΑ
Λυσσομανούν οι άνεμοι, ριπές έως 110 χλμ.: Αλλαγές στα λιμάνια - Στο «κόκκινο» η μισή χώρα για φωτιά
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
PwC Ελλάδας: Η ελληνική αγορά ακινήτων σε φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού
16:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πώς η ενεργειακή κρίση διχάζει τη Σύνοδο Κορυφής - Οι αντιδράσεις και τα «βέτο»
16:45
ΕΛΛΑΔΑ
Μαζωνάκης: Νέα αυτοψία σήμερα στο ιατρείο της Καρνεάδου παρουσία εισαγγελέα
16:42
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 13 άτομα με τροφική δηλητηρίαση - Συνελήφθη υπεύθυνος κέντρου εστίασης
16:34
ΑΝΑΠΤΥΞΗ