ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Σίφνου στο CNN Greece για πτώση ελικοπτέρου: «Χωρίς τις αισθήσεις τους οι 3 επιβαίνοντες» 

Δήμαρχος Σίφνου στο CNN Greece για πτώση ελικοπτέρου: «Χωρίς τις αισθήσεις τους οι 3 επιβαίνοντες» 
INTIME NEWS

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στο νησί της Σίφνου, καθώς οι επιβαίνοντες του ιδιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (17/08) κοντά στο ελικοδρόμιο του νησιού εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, σύμφωνα με τη δήμαρχο του νησιού. 

Η κα Μαρία Ναδάλη, που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, μιλώντας στο CNN Greece ανέφερε πως «μόλις κατασβήσθηκε η φωτιά από το ελικόπτερο», γνωστοποιώντας παράλληλα πως οι επιβαίνοντες ήταν τρεις και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Η ίδια απάντησε αρνητικά σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν επιζώντες.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά τη συντριβή που σημειώθηκε στην περιοχή Θόλος, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ελικόπτερο, με τους επιβαίνοντες να εντοπίζονται απανθρακωμένοι από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό περίπου στις 18:17 και άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις για την αντιμετώπισή του.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα, ενώ από τη Σύρο μεταβαίνει στη Σίφνο ομάδα διάσωσης με ταχύπλοο σκάφος RAFNAR του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σημειώνεται ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε από το Μαρκόπουλο Αττικής.