Μεσαρά: Στη φυλακή 36χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του ενώ κοιμόταν
Θύμα βίας
pixabayΕπεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, όπου 29χρονη κατήγγειλε τον 36χρονο σύζυγό της και πατέρα δύο παιδιών για ξυλοδαρμό, με τον άνδρα να οδηγείται στη φυλακή.
Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε ο εντοπισμός μίας κλήσης στο κινητό της γυναίκας από τον σύζυγό της, από παλαιότερο κοινό τους φίλο.
Σύμφωνα με την 29χρονη, ενώ η ίδια κοιμόταν, ο σύζυγός της την γρονθοκόπησε στο κεφάλι και το πρόσωπο και σε έξαλλη κατάσταση την απείλησε ότι δεν έχει σε τίποτα να την σκοτώσει και να αυτοκτονήσει, όπως μεταδίδει το Cretalive.gr.
Η γυναίκα κατευθύνθηκε μελανιασμένη στις Αρχές στις 13 Αυγούστου καταγγέλλοντας το περιστατικό και γνωστοποιώντας ότι κακοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια, χωρίς να έχει ποτέ προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.
Ο 36χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε και δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου που τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης, με έκτιση στη φυλακή δύο μηνών.
Δραμαλιώτη στο CNN Greece: Οι μεταρρυθμίσεις του Ταμείου Ανάκαμψης άλλαξαν την Ελλάδα
07:28
Αυστραλία: Ενώπιον δικαστηρίου ο οδηγός που παρέσυρε βουλευτή – Σε κρίσιμη κατάσταση η 65χρονη
07:16
Το παρασκήνιο πίσω από την κύρωση του τουρκολυβικού μνημονίου και οι συνέπειες για την Ελλάδα
07:12
Καιρός: Αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Νοτιάδες 7 μποφόρ στο Ιόνιο
07:00