ΕΛΛΑΔΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Ίσως κι εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Ίσως κι εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/φωτογραφία αρχείου

Στόχο να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας-ενδεχομένως και σήμερα, Πέμπτη-τα τέλη κυκλοφορίας καταβάλλουν στο υπουργείο Οικονομικών.

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου καταβάλλει προσπάθεια να ... διασώσει κάποιες από τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που είχε σχεδιάσει ο προκάτοχός της Τρύφων Αλεξιάδης.

Στοχεύει δε στο να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της εντός της εβδομάδας ώστε, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο να αναρτηθούν άμεσα στους λογαριασμούς που έχουν στο TAXISnet 5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων, τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2017.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμη εάν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα είναι τουλάχιστον δημοσιονομικά ουδέτερη ή ακόμη και θετική για τα έσοδα του Δημοσίου μια τροποποίηση των υφιστάμενων τελών κυκλοφορίας, η οποία θα προβλέπει τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα παλαιά Ι.Χ. μεσαίου και μεγάλου κυβισμού σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελέσει κίνητρο για εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους οχημάτων να άρουν την ακινησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ