Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 43χρονος με 7.889 λαθραία τσιγάρα - Βρέθηκαν στις αποσκευές του
Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (23/8) αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς στις αποσκευές του εντοπίστηκαν 7.889 λαθραία τσιγάρα χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ο 43χρονος έφτασε στην Αθήνα με πτήση από το Κάιρο και εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στις αποσκευές του βρέθηκαν συνολικά 7.889 καπνικά προϊόντα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Μαρινάκης για ΔΕΘ: Στο επίκεντρο οικογένειες, μεσαία τάξη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
14:15
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αλλάζει «εποχή» σε τέσσερις διαφορετικές ηλικίες στη διάρκεια της ζωής
13:59
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο (25/08) σε 35 περιοχές της χώρας - Δείτε τον χάρτη της Πυροσβεστικής
13:56
Η Allwyn φέρνει στην Αθήνα το πρώτο Allwyn x McLaren Racing Live
13:40