Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό «ψηφίζουν» οι τελευταίοι αδειούχοι: Κίνηση στα λιμάνια, μαζική επιστροφή
Συνεχίζεται η επιστροφή των αδειούχων του καλοκαιριού, με την κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου να καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη και σήμερα, Τρίτη (25/08).
Την ίδια ώρα, εγκαταλείπουν την Αθήνα ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει τις θερινές διακοπές τους στα τέλη του Αυγούστου.
Χθες, από τα λιμάνια της Αττικής αναχώρησαν 33.372 επιβάτες, ενώ στις πύλες εισόδου της Αττικής έφτασαν 50.707 άτομα.
Για σήμερα, έχουν προγραμματιστεί 22 αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου, ενώ σημαντική είναι η κίνηση και από τα υπόλοιπα λιμάνια της Αττικής.
Από τη Ραφήνα αναμένεται να αναχωρήσουν 14 πλοία, ενώ από το Λαύριο έχουν προγραμματιστεί 8 αναχωρήσεις.
«Ψηφίζουν» Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό
Οι Κυκλάδες, αλλά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες συνεχίζουν να επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε την νότια Γαλλία - Δεκάδες τραυματίες και μεγάλες ζημιές
09:46
Η ελληνική απάντηση στη νέα τουρκική πρόκληση με τα θαλάσσια πάρκα και τα επόμενα βήματα
09:40
Ρεκόρ 7ετίας στα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου - Κορύφωση τέλη του μήνα «βλέπουν» οι ειδικοί
09:38
Οι ΗΠΑ αφαίρεσαν τη Συρία από τον κατάλογο των χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
09:28