Τραυματισμός 36χρονης από τη Σερβία ενώ έκανε τζετ σκι στη Χαλκιδική
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφία αρχείου
EurokinissiΜία γυναίκα από τη Σερβία τραυματίστηκε ενώ έκανε τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή Γλαρόκαβου του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη (26/8). Η 36χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση στη θάλασσα κατά τη διάρκεια χειρισμών του τζετ σκι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Στη γυναίκα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον σύζυγό της και τον υπεύθυνο της επιχείρησης εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, όπου παραμένει για εξετάσεις.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 53χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης, για παράβαση των άρθρων 306 «Έκθεση» και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια» του Π.Κ., καθώς εκμίσθωσε το θαλάσσιο μοτοποδήλατο στην 36χρονη, χωρίς εκείνη να κατέχει την απαιτούμενη άδεια χειρισμού ταχυπλόου σκάφους.
Τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό - Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα
15:53
Ξεκίνησαν τα δρομολόγια και στους πέντε νέους σταθμούς στο Μετρό Θεσσαλονίκης (pics)
15:51
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Χρώμιο Γρεβενών
15:45
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Ιστιαία Εύβοιας - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
15:42