ΕΛΛΑΔΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Προσπάθειες για να ανακοινωθούν σήμερα

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Προσπάθειες για να ανακοινωθούν σήμερα
Στιγμιότυπο από την εκτύπωση των εκκαθαριστικών των τελών κυκλοφορίας στο Κέντρο Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ), την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2006 στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιόητας θέλουν να γίνεται προσπάθεια από το υπουργείο Οικονομικών ώστε να ανακοινωθούν σημερα τα τέλη κυκλοφορίας.

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου καταβάλλει προσπάθεια να διασώσει κάποιες από τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που είχε σχεδιάσει ο προκάτοχός της Τρύφων Αλεξιάδης.

Στοχεύει δε στο να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της εντός της τρέχουσας εβδομάδας ώστε, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο να αναρτηθούν άμεσα τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2017 στους λογαριασμούς που έχουν στο TAXISnet πέντε εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμη εάν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα είναι τουλάχιστον δημοσιονομικά ουδέτερη ή ακόμη και θετική για τα έσοδα του Δημοσίου μια τροποποίηση των υφιστάμενων τελών κυκλοφορίας, η οποία θα προβλέπει τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα παλαιά Ι.Χ. μεσαίου και μεγάλου κυβισμού σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελέσει κίνητρο για εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους οχημάτων να άρουν την ακινησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ