Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εγνατία Οδό στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφία αρχείου
INTIME NEWSΟριοθετήθηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στο ύψος του 276ου χλμ. της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Για την κατάσβεση της φωτιά είχαν κινητοποιηθεί είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ για την επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκε ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να εκδηλώθηκε αρχικά σε φορτηγό και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση που βρίσκεται κοντά στο οδόστρωμα.
Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα από drone, μέσω θερμικής και οπτικής κάμερας, για την παρακολούθηση της εξέλιξης του συμβάντος.
Την ίδια ώρα, για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς έχει κινητοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθη ειδικός φρουρός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης
21:55
Ιόνια Οδός: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο
21:43
ΗΠΑ: Απελάθηκε στη Βρετανία ο Μίλο Γιαννόπουλος
21:30
Άγνωστοι έκλεψαν οπτικές ίνες από εγκαταστάσεις της ΥΠΑ στο Ελληνικό
21:17