Κορινθία: Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Περαχώρα - Οι δράστες άρπαξαν 91.000 ευρώ
Έκρηξη σε ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Περαχώρα Κορινθίας, με τους δράστες να αρπάζουν περίπου 91.000 ευρώ και να διαφεύγουν πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί, όταν άγνωστοι προσέγγισαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και προκάλεσαν έκρηξη, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, στη συνέχεια αφαίρεσαν κασετίνα που περιείχε το χρηματικό ποσό και εγκατέλειψαν άμεσα το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζει διαθέσιμο υλικό και στοιχεία από την περιοχή που ενδέχεται να βοηθήσουν στην ταυτοποίησή τους.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.
Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια κατήγγειλε ότι την χαστούκισε και την έβρισε καθηγητής - Διατάχθηκε ΕΔΕ
16:27
Ανησυχία στην Άγκυρα για τα F-35: Πώς βλέπει ο τουρκικός Τύπος την ήττα Τραμπ στο Κογκρέσο
16:22
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: Μετά το «μπλε τσουνάμι», τι; Ποιος μπορεί να νικήσει τους Ρεπουμπλικάνους το 2028
16:12
Ιεράπετρα: Αναρριχητής έπεσε στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων σε φαράγγι - Υπέστη πολλαπλά κατάγματα
15:57