Κίνηση: Αυξημένη στον Κηφισό και στο κέντρο της Αθήνας - Χαμηλές ταχύτητες στο λιμάνι του Πειραιά
Κίνηση στον Κηφισό (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS - Chalkiopoulos NikosΑυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Τετάρτης (2/09) στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου με τον Κηφισό για άλλη μία μέρα να κρατά τα «πρωτεία» στην ταλαιπωρία των οδηγών. Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται επίσης στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικότερα, προβλήματα στην κίνηση των οδηγών καταγράφονται στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών κυρίως στο ρεύμα εξόδου αλλά και στο ρεύμα εισόδου. Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).
Ο Κηφισός τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο η κίνηση είναι πολύ αυξημένη και κυρίως από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών έως και την Φιλαδέλφεια.

Όμως και στο κέντρο της Αθήνας η κυκλοφορία των οχημάτων είναι αρκετά πυκνή και συγκεκριμένα στους δρόμους:
Αλεξάνδρας
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα ενώ προβλήματα υπάρχουν και στους γύρω κεντρικούς δρόμους.
Αττική Οδός
Επί ποδός πολέμου η Ευρώπη - Οι υβριδικές απειλές, η ανησυχία των Γερμανών και το σχέδιο Πούτιν
09:25
Κομοτηνή: Χειροπέδες σε 68χρονο «Vor V Zakone», υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής μαφίας
09:16
Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο στο Σινά της Αιγύπτου - 16 νεκροί και 28 τραυματίες
09:10
Ρηματική διακοίνωση της Άγκυρας στην Αθήνα για το Αιγαίο - Οι τουρκικές ενστάσεις
09:07