Κυψέλη: Στις 5/10 η δίκη του 43χρονου και για απόπειρα απόδρασης- Αύριο και οι 3 για το νεκρό βρέφος
Ο 43χρονος φερόμενος πατέρας του δολοφονημένου βρέφους στην Κυψέλη, ενώ οδηγείται στην δικαιοσύνη
INTIME NEWSΑύριο (4/09) οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή, ο 43χρονος φερόμενος πατέρας, η 38χρονη Γερμανίδα σύντροφός του, καθώς και ο 26χρονος Αφγανός που εμπλέκονται στην υπόθεση του νεκρού βρέφους, που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στο Airbnb στην Κυψέλη.
Η δίκη που επρόκειτο να γίνει σήμερα, Πέμπτη (03/09) για σωρεία άλλων αδικημάτων που βαρύνουν τον 43χρονο, αναβλήθηκε για τις 5 Οκτωβρίου.
Σε βάρος του φερόμενου πατέρα των τριών παιδιών ηλικίας 9, 12 και 15 ετών, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων και απόπειρα απόδρασης κρατουμένου.
Σε σχέση με την υπόθεση με το νεκρό και κατεψυγμένο βρέφος, τόσο ο 43χρονος όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοι του (η 38χρονη σύντροφός του και ο 26χρονος Αφγανός), αναμένεται να περάσουν αύριο το κατώφλι του ανακριτή.
Εκεί, όπως όλα δείχνουν θα ζητήσουν και θα λάβουν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν για τη θανάτωση του βρέφους που βρέθηκε στο διαμέρισμα, αλλά και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 15χρονης κόρης του ζευγαριού.
Γαλλία: Πατέρας σκότωσε παιδιά και πεθερά, βιντεοσκόπησε τη σκηνή και την έστειλε στη σύζυγό του
14:20
Τουρκία: Έρευνα σε βάρος του Αχμέτ Νταβούτογλου για «εξύβριση του προέδρου»
14:12
Βρετανία: Ο Ζακ Πολάνσκι διεκδικεί την έδρα του Στάρμερ - Στόχος των Πρασίνων το Χόλμπορν
14:07
Προσάραξη λέμβου στις βόρειες ακτές των νήσων Φλεβών - Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός
13:57