Μαραθώνας: Στο υπόγειο του σπιτιού η σορός της ηλικιωμένης - Βρέθηκε τυλιγμένη με πανιά
Το σπίτι στον Μαραθώνα
EurokinissiΣτην αποθήκη του σπιτιού στον Μαραθώνα και όχι στην αυλή, βρέθηκε τελικά η σορός της ηλικιωμένης, που είχε εξαφανιστεί εδώ και 10 χρόνια, ενώ η 68χρονη κόρη της λάμβανε κανονικά τη σύνταξή της.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η σορός της ηλικιωμένης, η οποία αν ζούσε θα ήταν σήμερα 90 χρονών, ήταν τυλιγμένη με πανιά.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν πριν από δύο εβδομάδες η εγγονή της ηλικιωμένης κατήγγειλε στις αρχές ότι είχε χάσει την επαφή με τη γιαγιά της εδώ και μία δεκαετία και πως η 68χρονη μητέρα της μαζί με τον αδελφό της, την είχαν θάψει, με σκοπό να λαμβάνουν τη σύνταξή της.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, συνεργεία με ειδικά μηχανήματα και μπουλντόζες πήγαν στο σπίτι στο Μαραθώνα, με σκοπό να σκάψουν στην αυλή του σπιτιού.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η 68χρονη κόρη ομολόγησε την πράξη της, υποδεικνύοντας μάλιστα και το σημείο, όπου, όπως υποστήριξε, είχε θάψει τη μητέρα της.
Ωστόσο, τα συνεργεία παρά το σκάψιμο, δεν εντόπισαν τη σορό στην αυλή, αλλά «χτενίζοντας» το σπίτι, τη βρήκαν τελικά στο υπόγειο.
Χανιά: Θύμα τηλεφωνικής απάτης 57χρονη - Την έπεισαν να αφήσει κοσμήματα 10.000 ευρώ σε ρόδα ΙΧ
11:50
Μαραθώνας: Στο υπόγειο του σπιτιού η σορός της ηλικιωμένης - Βρέθηκε τυλιγμένη με πανιά
11:39
Κυψέλη: Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι γονείς του νεκρού βρέφους και ο 26χρονος Αφγανός
11:34
Δήμου Αρχάνων - Αστερουσίων: Αυτοχειρία εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του 65χρονου
11:29