Προαστιακός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια - Ασπρόπυργος λόγω πυρκαγιάς
Ασθενοφόρο και Πυροσβεστική στο σημείο που πεζός παρασύρθηκε από τρένο του προαστιακού
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSIΔιεκόπη τη Δευτέρα (7/9) από τις 15:05 η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια- Ασπρόπυργος και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Άνω Λιόσια - Λουτρόπυργος, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1319 (Κιάτο - Πειραιάς) παραμένει στον Σταθμό Νέας Περάμου με 180 επιβάτες, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1318 (Πειραιάς - Κιάτο) παραμένει στον Σταθμό Άνω Λιοσίων με 250 επιβάτες.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία της Hellenic Train που θα αναλάβουν τη μεταφορά των επιβατών.
Λόγω του ανωτέρω συμβάντος, επηρεάζονται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών, με καθυστερήσεις, τροποποιήσεις στη διεξαγωγή τους και υποκαταστάσεις τμημάτων των διαδρομών με λεωφορεία της Hellenic Train.
Η Hellenic Train βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό και επικοινωνία με τον Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ - Σιδηρόδρομοι Ελλάδος και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Λάρισα: Στο νοσοκομείο 12χρονη που υπέστη εγκαύματα σε πρόσωπο και λαιμό από χύτρα
10:51
Φυσικό αέριο: Καμπανάκι Κομισιόν ανησυχεί για επάρκεια - «Γεμίστε αποθήκες ή μειώστε την κατανάλωση»
10:51
Ιστιοφόρο με τέσσερις επιβαίνοντες προσάραξε κοντά στο λιμάνι της Νισύρου
10:38
Συναγερμός στην Εισαγγελία Πειραιά: Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα
10:36