Τι αναφέρει το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το τροχαίο με λεωφορεία
Το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα. «Λύγισε» η στάση από τη σύγκρουση.
EurokinissiΑνακοίνωση για το τροχαίο με τα δύο εμπλεκόμενα λεωφορεία που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (09/09) στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η εταιρεία της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει: «Λεωφορείο ΚΤΕΛ, καθώς εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 57, ενεπλάκη σε ατύχημα , περί τη 1μμ, σήμερα (9/9/2026)».
«Συγκεκριμένα, το λεωφορείο, που κατευθύνονταν στο κέντρο της πόλης, ήταν σταματημένο στη στάση Καν Καν, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νεάπολη, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΘ, έπεσε στο σκέπαστρο της στάσης, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 4 άτομα, που βρίσκονταν στο σημείο» αναφέρει ανακοίνωση της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ για το συμβάν.
Υπενθυμίζεται ότι το ένα από τα λεωφορεία που εκτελεί δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, έπεσε επάνω επάνω στη στάση λεωφορείου «Καν Καν», όπου πολίτες περίμεναν να επιβιβαστούν, με αποτέλεσμα μία 21χρονη, μια 62χρονη, μια 17χρονη και μια 50χρονη να τραυματιστούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: 60χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το ατύχημα με τα λεωφορεία στη στάση
Τετ α τετ Κάλας - Φιντάν στις Βρυξέλλες: Στο επίκεντρο και το παράνομο τουρκολιβικό μνημόνιο
15:41
Σύλληψη Λιόλου: Μετρητά άνω του μισού εκατομμυρίου στο σπίτι συλληφθέντα στην επαρχία
15:27
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Πούτιν - Γουίτκοφ στην Αγία Πετρούπολη για τη Ουκρανία και το ντίζελ
15:24
Εφετείο Άμστερνταμ: Επιδικάστηκε αποζημίωση 111 στην ΖΜΘ - Έφεση από την Heineken
15:20