Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά από επεισόδιο με επιβάτες
Ένταση προκάλεσαν επιβάτες πτήσης το βράδυ της Τετάρτης (09/09), αναγκάζοντας τον κυβερνήτη να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, δύο επιβαίνοντες 39 και 42 ετών προκαλούσαν έντονη φασαρία καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης και επιδείκνυαν επιθετική συμπεριφορά τόσο απέναντι στα μέλη του πληρώματος όσο και στους συνεπιβάτες τους.
Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις, αρνούνταν να συμμορφωθούν με τις εντολές του προσωπικού και του κυβερνήτη, διαταράσσοντας την τάξη στην καμπίνα, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο 39χρονος βιντεοσκοπούσε παράνομα το προσωπικό του αεροσκάφους και ο 42χρονος εντοπίστηκε νωρίτερα από το αεροσυνοδό προσωπικό να καπνίζει εντός της τουαλέτας του αεροπλάνου.
Ο πιλότος του αεροσκάφους αναγκάστηκε να ζητήσει άδεια για αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, όπου οι δράστες προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίζεται η σχετική δικογραφία, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Οι «Αδάμ και Εύες» της αναγνώρισης προσώπου: Οι άνθρωποι που έγιναν σημείο αναφοράς μιας τεχνολογίας
16:30
Ισραήλ: Πρόστιμο στο ακροδεξιό υπουργό Μπεν Γκβιρ για απειλητικό βίντεο κατά Παλαιστίνιου
16:20
Καματερό: 23χρονος οδηγός μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και σούζες χωρίς δίπλωμα
16:14
Σοβαρός τραυματισμός δύο νεαρών που έπεσαν από τείχη στα Χανιά - Στη ΜΕΘ ένας εξ αυτών
16:07