Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο σε πάρκο - Τραυματίστηκαν παιδί και η μητέρα του
Το δέντρο που έπεσε στην παιδική χαρα
ΛΙΑ ΦΩΚΑ/ EUROKINISSIΔέντρο έπεσε σε παιδική χαρά της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντας ένα παιδί και την μητέρα του που βρίσκονταν στο σημείο.
Σύμφωνα με το typosthes, Ειδικότερα, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, περίπου στις 19:00, ένα δέντρο έπεσε στο πάρκο Αιγαίου, στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά μία μητέρα και το παιδί της, ηλικίας περίπου 1,5 έτους.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ, ενώ στους δύο τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και η μητέρα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τραυματισμοί τους είναι ελαφρείς.
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί απεγκλωβισμός.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03 Οκτωβρίου)
06:30
Δακτύλιος: Πώς θα βγάλετε την κάρτα εισόδου - Αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του 2026
06:00
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00