Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αγία Σοφία» 4χρονο παιδί - Βρισκόταν σε πισίνα
Παιδί 4 ετών μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» που φέρεται να τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή της Αναβύσσου.
Από τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί βρισκόταν σε πισίνα ξενοδοχείου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η αιτία τραυματισμού του
Ο 4χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Το ατύχημα έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (12/09).
Αναλυτικότερα γύρω στις 16:00, σήμανε συναγερμός στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Βοήθειας για ένα ανήλικο παιδί, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών, το οποίο βρέθηκε μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Οι διασώστες παρέλαβαν το 4χρονο παιδάκι εν ζωή και προχώρησαν στην εσπευσμένη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Σαμοθράκη: 70χρονη πεζοπόρος τραυματίστηκε στη «Βάθρα του Φονιά» - Συναγερμός στην πυροσβεστική
17:29
Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αγία Σοφία» 4χρονο παιδί - Βρισκόταν σε πισίνα
17:18
Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα ντοκουμέντα για τα 42 λεπτά πλασμαφαίρεσης και οι εικόνες μέσα από το ιατρείο
17:05
Φωτιά στην Πάρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς
16:53