Ο Κώστας Σημίτης αποχαιρετά τον Κωστή Στεφανόπουλο
Υπηρέτησε τη χώρα με παραδειγματική αξιοπρέπεια, δήλωσε ο Κώστας Σημίτης για την εκδημία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.
Η δήλωση του Κώστα Σημίτη:
«Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε ένας υποδειγματικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με βαθιά αφοσίωση στο εθνικό και το δημόσιο συμφέρον, με προσοχή να υπερβαίνει και να συμβιβάζει τις αντιθέσεις, με ακεραιότητα και εντιμότητα στην άσκηση των καθηκόντων του, υπηρέτησε τη χώρα με παραδειγματική αξιοπρέπεια»
Οι κυβερνήσεις του κ. Σημίτη συνέπεσαν με τη δεκαετή θητεία του Κ. Στεφανόπουλου στο αξίωμα του ΠτΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Κώστας Σημίτης, στη δήλωσή του, πρόσθεσε:
«παρά τη διαφορετική πολιτική μας προέλευση, συνεργαστήκαμε παραγωγικά σε όλα τα θέματα και αναπτύξαμε μια δημιουργική σχέση και φιλία. Λυπούμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην κηδεία ενός σπουδαίου πολιτικού και ανθρώπου που εκτιμούσα ιδιαίτερα. Θα απουσιάζω στο εξωτερικό».
Βενεζουέλα: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων - Δυσκολεύουν το έργο διάσωσης οι μετασεισμοί
15:31
Δεν περιλαμβάνονται «τέλη διέλευσης» στις μελλοντικές ρυθμίσεις για τα Στενά του Ορμούζ λέει το Ομάν
15:21
Έρχεται το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων - Τι φέρνει το «ΜΙΔΑ»
15:11
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος οπαδών του Μουντιάλ στο Μεξικό - Τουλάχιστον 17 τραυματίες
15:09