Μύκονος: Ανακοίνωση Attica Ferries για την πυρκαγιά στο οχηματαγωγό - Στην Τήνο οι επιβαίνοντες
Ανακοίνωση για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οχηματαγωγό ανοικτά της Μυκόνου εξέδωσε η εταιρεία στην οποία ανήκει το πλοίο.
Σε αυτή υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων ότι ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας του πλοίου και ότι και οι 29 επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.
Όλη η ανακοίνωση της εταιρίας
Η Attica Ferries ενημερώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 08.57 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Φ/ Γ – Ο / Γ πλοίο BLUE CARRIER 2, ενώ βρισκόταν εν πλω στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μυκόνου, εκτελώντας το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.
Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας του πλοίου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς με ίδια μέσα και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.
Πραγματοποιήθηκε οργανωμένη εκκένωση του πλοίου με ίδια μέσα σύμφωνα με τις διαδικασίες για την διασφάλιση της ασφάλειας των επιβαινόντων.
Στο πλοίο επέβαιναν ένα επιβάτης οδηγός φορτηγού και 28 μέλη πληρώματος και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
H εταιρεία ενημερώνει ότι, μετά την ασφαλή απομάκρυνση των 29 επιβαινόντων του Φ/ Γ – Ο / Γ πλοίου BLUE CARRIER 2, έχει αναθέσει σε εξειδικευμένες εταιρείες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την διαχείριση της κατάστασης του πλοίου, σε συνεργασία και με τις αρμόδιες Αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε οχηματαγωγό πλοίο με 29 επιβαίνοντες βόρεια της Μυκόνου - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση
Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ ανηλίκων στα Ψηλαλώνια Πάτρας
22:13
Πέθανε ο ηθοποιός του «Star Trek», Μάικλ Φόρεστ - Ο ρόλος του Απόλλωνα
22:00
Εύβοια: Διαρρήκτες έριξαν πρόσοψη κοσμηματοπωλείου με εκσκαφέα - Βίντεο ντοκουμέντο
21:47
Γαλλία: «Το κίνημα δεν δημιουργεί το χάος» - Φοιτητές μιλούν στο CNN Greece για τη λυκειακή εξέγερση
21:35