Υπό έλεγχο η φωτιά σε μονοκατοικία στην Ιαλυσό Ρόδου
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής καιτης της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.
INTIME NEWSΥπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα λίγο μετά τις 14:30 σε μονοκατοικία στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου, προκαλώντας πολύ μεγάλες καταστροφές στην κατοικία.
Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, καθώς η οροφή του κτιρίου ήταν κατασκευασμένη από ξύλο, γεγονός που συνέβαλε στην ταχεία εξάπλωση των φλογών και στην πρόκληση εκτεταμένων ζημιών.
Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας κατάφεραν να την εγκαταλείψουν έγκαιρα, χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή τους και χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, Μιχάλης Θωμάτος, η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων ήταν «άμεση, συντονισμένη και αποτελεσματική», με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο και να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωσή της.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς και την αποτροπή τυχόν αναζωπυρώσεων, ενώ το ανακριτικό τμήμα ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός για πυρκαγιά σε σπίτι στην Εύβοια - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 58χρονη που έβαλε φωτιά στην πόρτα της γειτόνισσας της
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Απόψε το «Φεγγάρι του Καλαμποκιού» - Τι ώρα κορυφώνεται
16:40
«Μπλόκο» σε αποστολή ηρωίνης από τον Πειραιά προς τη Λέρο – Μία σύλληψη
16:29
Πλάκα: Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τη φονική έκρηξη με τους 6 νεκρούς
16:20
Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Μαδρίτης - «H Θέουτα δεν είναι προς πώληση»
16:09