«Μαύρη Παρασκευή» και στην Ελλάδα, με εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα
Η Black Friday μπορεί να ξεκίνησε πριν από πολλές δεκαετίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται κι έχει περάσει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστρία και άλλες χώρες που έχουν υιοθετήσει τον συγκεκριμένο... θεσμό, ήρθε η σειρά και της Ελλάδας να γιορτάσει τη «Μαύρη Παρασκευή».
Έτσι στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, πολλά καταστήματα και στην Ελλάδα θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους καταναλωτές που θα θελήσουν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα ισχύουν για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Το... έθιμο έκανε την εμφάνισή του πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τους επαγγελματίες του εμπορίου να εκτιμούν ότι φέτος η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη.
SPONSORED
Εργατικό δυστύχημα στη Νέα Αρτάκη: Νεκρός 54χρονος σε βιομηχανία
17:32
Μήνυμα Χαμενεϊ: «Πρωτοφανές έπος αντίστασης του Ιράν απέναντι σε δύο τρομοκρατικούς στρατούς»
17:22
Τραμπ: Θα δώσω μια ευκαιρία στο Ιράν, δεν βιάζομαι - Ο Νετανιάχου θα κάνει ότι θέλω
17:19
Φρουροί της Επανάστασης: Επιτρέψαμε τη διέλευση πάνω από 25 πλοίων στο Ορμούζ το τελευταίο 24ωρο
17:10