ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτοδικείο για το μπλόκο Προμαχώνα

Αγροτοδικείο για το μπλόκο Προμαχώνα
EUROKINISSI

Τις πρώτες κλητεύσεις δέχτηκαν οι αγρότες από τις Σέρρες που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου κατά των φορολογικών μέτρων της κυβέρνησης. Οι αγρότες είχαν βρεθεί τότε στο μπλόκο του Προμαχώνα ενώνοντας τις φωνές τους με τον εμπορικό κόσμο που διαμαρτυρόταν.

Σύμφωνα με το fonh.gr οι αγρότες είναι άκρως αγανακτισμένοι από την νέα αυτή εξέλιξη καθώς δεν περίμεναν να βρεθούν και πάλι κατηγορούμενοι για τον αγώνα τους.

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανέστης Κεμανιτζόγλου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Πριν 5 λεπτά παρέλαβα το κλητήριο θέσπισμα που με κάνει ένοχο επειδή διαμαρτυρηθήκαμε για τον αφανισμό της αγροτικής παραγωγικής Τάξης. Ντρέπομαι ειλικρινά και ιδιαίτερα στα παιδιά μου να βλέπουν συνεχώς αυτό το μπλε αμάξι να σταματάει έξω από το σπίτι λες και είμαστε κλέφτες ή εγκληματίες. Αφού έλυσαν οι πολιτικοί όλα τα προβλήματα της χώρας είπαν να λύσουν και τα αγροτοδικεία. Έχω χάσει τον αριθμό των αγροτοδικείων που έχω».

Ο Στέργιος Λίτος, επίσης αγροτοσυνδικαλιστής, έγραψε: «Μπράβο στην κυβέρνηση, μπράβο στο κράτος... Το κράτος λειτουργεί... η πολιτική αλητεία συνεχίζεται... τυχαίο που οι αστυνόμοι όπου υπογράφουν της δικογραφίες είναι και αγρότες... Καταγγελίες και εμείς...».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ