Στη φυλακή ο 35χρονος που δάγκωσε και έκοψε το αυτί 54χρονης οδηγού ταξί - Τι είπε στην απολογία του
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως δάγκωσε και έκοψε το αυτί της 54χρονης οδηγού ταξί, ενώ ο συνήγορος του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ για το επίμαχο περιστατικό υποστήριξε ότι προέκυψε διαπληκτισμός όταν το POS της οδηγού ταξί δεν λειτούργησε, λόγω έλλειψης σήματος.
«Ξεκίνησε να οδηγάει γύρω - γύρω, όπως είπε, για να βρει σήμα στο POS. Πέρασε τουλάχιστον ένα τέταρτο της ώρας. Τότε εκείνη φρέναρε απότομα, πετάχτηκα και χτύπησα το κεφάλι μου στο κάθισμα και έσπασα τα γυαλιά μου», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Ιωνία: Στον ανακριτή ο 35χρονος που έκοψε το αυτί της οδηγού ταξί - Προσκόμισε ιατρικό έγγραφο
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: Αποκλείστηκε στο X η ανταποκρίτρια του Sky News Άλεξ Κρόφορντ
15:38
ΕΛΛΑΔΑ
Στη φυλακή ο 35χρονος που δάγκωσε και έκοψε το αυτί 54χρονης οδηγού ταξί - Τι είπε στην απολογία του
15:30
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Πτολεμαΐδα
15:21
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Διεθνής Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για το Πλάσμα: Οι αθέατες ανάγκες των ασθενών στο επίκεντρο
15:15
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ