Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης - Παραβίασε τον περιοριστικό όρο της κατ' οίκον έκτισης ποινής
Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο Βασίλης Παϊτέρης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός τραγουδιστής παραβίασε τον περιοριστικό όρο της κατ οίκον έκτισης ποινής που του είχε επιβληθεί, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Να σημειωθεί ότι οι περιοριστικοί όροι είχαν επιβληθεί στον τραγουδιστή με βούλευμα έπειτα από συγχώνευση ποινών, για σειρά αδικημάτων που είχε διαπράξει, μεταξύ αυτών και για οφειλές προς το Δημόσιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Η σύλληψή του αφορά σε παραβίαση δικαστικής απόφασης και σχετίζεται με την υπόθεση των οφειλών για το σπίτι που είχε κατασκευάσει.
ΚΟΣΜΟΣ
Κυβερνοεπίθεση σε τράπεζα αίματος στη Γαλλία – Ανέβασαν την θερμοκρασία στα ψυγεία στους 110 βαθμούς
09:56
ΚΟΣΜΟΣ
Δηκτικό σχόλιο Μασκ για ήττα Τραμπ: «Μάλλον τα διαστημικά μου λέιζερ δεν δούλεψαν αυτή τη φορά»
09:54
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλάνδρι: Άφαντο το υποπολυβόλο MP5 που χάθηκε – Συνελήφθη ο αστυνομικός
09:46
ΚΟΣΜΟΣ
Το Μίσιγκαν παραμένει στους Δημοκρατικούς - Πρώτος μουσουλμάνος γερουσιαστής ο Αμντούλ Αλ Σαγιέντ
09:34
ΚΟΣΜΟΣ