Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις νεαρών και των γονιών τους για επίθεση και ληστεία 15χρονου
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME NEWSΣτη σύλληψη τεσσάρων νεαρών και των γονιών τους προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση σε βάρος ενός 15χρονου στην Πάτρα, στην οδό Κανελλοπούλου στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.
Οι νεαροί των οποίων η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, φέρονται σύμφωνα με το Tempo24.Newsνα εμπλέκονται σε επίθεση σε βάρος του ανήλικου, με τις κατηγορίες που εξετάζονται να αφορούν επίθεση και ληστεία.
Όπως είχε καταγγείλει ο 15χρονος στους αστυνομικούς, δέχθηκε αναίτια επίθεση από ομάδα ανηλίκων. Ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες και να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στον ανήλικο, ασκώντας σε βάρος του σωματική βία με χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος και του αφαίρεσαν ένα
κινητό τηλέφωνο.
Από την επίθεση ο 15χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».
Τζέιμς Μποντ: Ανατροπή με τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ – Στο κόλπο και ο Χάρι Στάιλς
00:08
Ιταλία: Λευκή τρούφα 850 γραμμαρίων πουλήθηκε για 100.000 ευρώ σε δημοπρασία
23:58
Η Mercedes «κλείδωσε» τον παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 παρά τη νίκη του Νόρις στο Σάο Πάολο
23:49
Ζαπορίζια: Επανήλθε η ηλεκτροδότηση στον πυρηνικό σταθμό μετά τη νέα διακοπή ρεύματος
23:44