Νεκρός 36χρονος κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου - Βρέθηκε απαγχονισμένος στην τουαλέτα
Νεκρός εντοπίστηκε στις φυλακές του Μαλανδρίνου Φωκίδας ένας 36χρονος Τούρκος κρατούμενος.
Το τραγικό περιστατικό το οποίο πιθανότατα είναι αυτοχειρία έγινε την περασμένη Πέμπτη με τον κρατούμενο να εντοπίζεται νεκρός μέσα στις τουαλέτες της φυλακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο βρόγχο από χοντρά κορδόνια.
Τον κρατούμενο εντόπισαν συγκρατούμενοί του, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα τους υπαλλήλους της φυλακής.
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρείο των Φυλακών και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο κρατούμενος υπήκοος Τουρκίας εξέτιε ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά και διακίνηση πολιτών τρίτων χωρών.
Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Παραμένει «εκτός υπηρεσίας» η Revolut - Ποιες συναλλαγές έχουν μπλοκάρει
13:46
Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε 60χρονος από υπόγειο οικοδομής στη Χαλκιδική
13:33
Τουρκία: Στη Βουλή προς επικύρωση η συμφωνία αμυντικής συμμαχίας της Μέκκας
13:31
Τροχαίο δυστύχημα στον Έβρο: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με νταλίκα
13:19