ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος που εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο σπίτι του

Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος που εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο σπίτι του
Φωτογραφία Αρχείου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/Eurokinissi

Στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση και με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε τετράχρονος μετά τον εγκλωβισμό του στο φλεγόμενο σπίτι του στη Λάρισα.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για το αγοράκι, κυρίως λόγω των εσωτερικών εγκαυμάτων που υπέστη από την εισπνοή καπνού. Το νοσοκομείο κρίνει την κατάστασή του ως σταθερή αλλά σοβαρή.

Το σπίτι του μικρού στη Λάρισα δεν είχε ρεύμα. Χαρακτηριστικό είναι πως εμπειρογνώμονες το ανακάλυψαν καθώς προσπαθούσαν να βρουν τον πίνακα του ρεύματος μέσα στους καπνούς.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση και παίρνει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους για να διαλευκάνει τις συνθήκες.

Η μητέρα του παιδιού έδωσε ήδη κατάθεση, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.

Κοινωνική λειτουργός των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου έχει αναλάβει την υπόθεση, ενώ η Εισαγγελέας Λάρισας διέταξε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ