Από αναμμένα κεριά η φωτιά που τραυμάτισε τον 4χρονο
Τα αναμμένα κεριά φαίνεται πως ήταν η αιτία της χθεσινής πυρκαγιάς σε διαμέρισμα της Λάρισας όπου είχε κοπεί το ρεύμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 4χρονου παιδιού.
Συγκεκριμένα, η φωτιά ξεκίνησε από το καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα. Γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι, φτάνοντας και στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το 4χρονο αγοράκι, προκαλώντας του εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Η κατάσταση του παιδιού κρίθηκε αρκετά σοβαρή, ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από τη νοσηλεία του στη Λάρισα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην οικογένεια υπάρχουν 2 ακόμη παιδιά, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ζει με την γιαγιά του, ενώ το άλλο, ηλικίας 13 ετών, την ώρα της πυρκαγιάς ήταν στο σχολείο.
Η προανάκριση, πάντως, συνεχίζεται, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του αγοριού κρατείται με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.
Συνάντηση με τον Ζελένσκι «ψήνει» ο Ούγγρος πρωθυπουργός για να «σπάσει τον πάγο» με το Κίεβο (pic)
19:22
«Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη με τον Κάρολο»: Ο Τραμπ υποδέχεται το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας
19:13
Live η συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο
19:04
«Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄»: Οι μαγικές μουσικές του Χατζιδάκι φωτίζουν το Ηρώδειο
19:02