ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε τη δολοφονία του 20χρονου

Ομολόγησε τη δολοφονία του 20χρονου

Την ομολογία του 22χρόνου ότι αυτός σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 20 χρόνο φοιτητή και τον εγκατέλειψε σε ερημική περιοχή της Πεντέλης, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο νεαρός παραδέχτηκε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως μετά από έντονο καυγά, σκότωσε τον νεαρό φοιτητή, τον περασμένο Μάιο.

Ο δράστης "έσπασε" και είπε τα πάντα στους αστυνομικούς όταν εκείνοι του ανακοίνωσαν ότι φυσίγγια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Γέρακα ταυτοποιήθηκαν με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν για να σκοτώσουν τον νεαρό φοιτητή και είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί στο σημείο της δολοφονίας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό του άρχισε όταν οι Αρχές εντόπισαν στο κινητό του θύματος δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις αλλά και μηνύματα ανάμεσα σε εκείνον και τον δράστη ακόμα και λίγη ώρα πριν από το ραντεβού που είχαν δώσει για να λύσουν τις διάφορες τους.

Όταν κάθε κομμάτι του παζλ έδεσε, τότε οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στην ασφάλεια για υπόθεση μικροποσότητας ναρκωτικών και λίγες ώρες αργότερα έφτασαν μέχρι την ομολογία.

Το πτώμα του νεαρού φοιτητή είχε βρει τυχαία, σε ερημική περιοχή στην Πεντέλη, ένας άνδρας που περπατούσε στο δάσος και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ